Heb je nog vragen?

FAQs

Hieronder staan een aantal meestgestelde vragen.

Wanneer je wil gebruik maken van de voorrang om in te schrijven, dan vervalt het recht op een proefles. Gebruik maken van één proefles, kan wanneer groepen niet volzet zijn, maar biedt geen voorrang op leden die het lidmaatschap eerst betalen. Omwille van organisatorische redenen worden vanaf 1/5 geen proeflessen meer toegelaten.

Onze kleutergroepen kidies, recreatieve gymgroepen en freerunners (zonder selectie) zijn ingedeeld per leeftijd en kunnen bij online inschrijving geen andere keuze maken. Kinderen die hierdoor niet bij klasgenoten zitten, kunnen met gemotiveerde reden een aanvraag indienen bij het secretariaat.

Ja, dat kan! Zolang u zich maar houdt aan de vooropgestelde niveaus en leeftijdsgroepen.

Momenten tussen 1/10 en 31/12, en van 13/3 tot 31/4 kan op vraag en zolang de groep niet volzet is, ingeschreven worden.

Er kan niet ingeschreven worden van 1/01 tot 12/3 (naar aanleiding van de voorbereidingen van de show) en na 1/5 wegens einde turnjaar.

Publiek wordt tijden de trainingen niet toegelaten in de zaal, maar kunnen op georganiseerde momenten een kijkje komen nemen.

Alle info ivm de kledij kan je binnenkort hier  terugvinden.

Alle nieuwe leden ontvangen per uitzondering dit jaar, nog een jubileum T-shirt van de club en is inbegrepen in het lidgeld om het 100 jaar te vieren. De rode club T-shirt is aan te kopen via de webshop. De kostprijs hiervan bedraagt 10 euro.

De trainingen gaan van start op maandag 12 september. Heb je les op zaterdag? Dan is jouw eerste les dus op 17 september ‘22.

De leden verzamelen aan de inkom van de Pit en gaan in groep onder begeleiding van de trainer, de turnzaal binnen.

Wanneer jouw training in het weekend valt, dan is er tijdens dat eerste weekend van de vakantie wél training. Dat volgt namelijk op een schoolweek.

Wanneer jouw training in de week valt, dan is er géén training in de vakantie.

Op feestdagen is het nooit training.

In voorbereiding van een optreden, kunnen er uitzonderlijk wel trainingen in een vakantie gepland zijn. Hiervan word je als lid via het Nuttig Vermaakje op de hoogte gebracht.