Wie zijn wij

Turnvereniging sinds 1922

Onze geschiedenis

Welkom bij Nut en Vermaak. 

NUT EN VERMAAK is een club waarbij artistieke, acrobatische gymnastiek en freerunning kan beoefend worden met zowel een recreatief als een competitief aanbod. De club is actief iin Sportcomplex De Pit te Buggenhout en biedt trainingsmogelijkheden van 3 tot 99 jarigen.
NUT EN VERMAAK ontstond in 1922 en bood oorspronkelijk alleen aan heren het turnen, gebaseerd op een militaristische opleiding, aan. Na de oorlogsjaren vervoegde een damesploeg de club en doorheen de jaren nam het aantal disciplines toe. Naast de artistieke gymnastiek voor meisjes (TTM= toestelturnen Meisjes), als jongens (TTJ = toestelturnen voor jongens), kreeg zowel de acrobatische gymnastiek als de freerunning een plaats in onze club. Een talrijke groep kleuters vormen de basis van onze club en groeien door naar de verschillende recreatieve groepen of kunnen na selectie hun talenten verder ontwikkelen in één van onze competitie groepen.

NUT EN VERMAAK is aangesloten bij de Gymnastiek Federatie Vlaanderen. In 2015 haalde NUT EN VERMAAK het kwaliteitslabel Q4Gym dat door Gymfed werd uitgereikt.

Wie is wie in ons

Bestuur

De Raad van Bestuur neemt de algemene dagelijkse leiding op zich.

Renate

Renate De Neef

Voorzitter

IMG20230105221827

Sarah Biesemans

Penningmeester

anoniem

Jolien De Neef

Verantwoordelijke communicatie en multimedia

Anneleen

Anneleen De Neef

Verantwoordelijke Gala

anoniem

Karina Blindeman

Verantwoordelijke tevredenheidsonderzoek

anoniem

An De Rijbel

Verantwoordelijke vrijwilligersbeleid

anoniem

Els Van Cauteren

Ombudsvrouw/api klachten

anoniem

Els Van Ransbeke

Verantwoordelijke verzekeringen

anoniem

Anja Goossens

Verenigingsmanager